Οφέλη

Experience_varilux_s_series

Η σειρά πολυεστιακών φακών Varilux είναι η απάντηση της επιστημονικής ομάδας της Essilor στην πρόκληση για απόλυτα φυσική όραση. Μέσα από διαρκή έρευνα και διεξοδικές δοκιμές, η σειρά Varilux  προσφέρει μια ευρεία γκάμα πολυεστιακών φακών, ειδικά σχεδιασμένων ώστε να προσαρμόζονται στις διαφορετικές συνήθειες του κάθε χρήστη, εξυπηρετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες όρασης. Οι παράμετροι που λαμβάνονται υπόψιν περιλαμβάνουν την φυσιολογία του ανθρώπου κατά την λειτουργία της όρασης, όπως η φυσική κίνηση του κεφαλιού σε συνδυασμό με την κίνηση των ματιών και η στάση του σώματος και με βάση αυτά τα δεδομένα σχεδιάζονται οι πολυεστιακοί φακοί Varilux, επιτυγχάνοντας απόλυτη προσαρμογή και μια οργανική συνεργασία του οπτικού βοηθήματος με το ανθρώπινο μάτι.

Η προηγμένη τεχνολογία και οι πατενταρισμένες τεχνικές επεξεργασίας των πολυεστιακών φακών Varilux δοκιμάζονται σε περιβάλλον ειδικών συνθηκών που συναντώνται στην καθημερινότητα του σύγχρονου, δραστήριου ανθρώπου με πρεσβυωπία και εγγυόνται άριστη απόδοση στην αποκατάσταση της όρασης.

Εύκολη προσαρμογή

Η τεχνολογία Varilux αναπτύσσεται με επίκεντρο τον άνθρωπο και δοκιμάζεται διεξοδικά σε πραγματικές συνθήκες προκειμένου οι πολυεστιακοί φακοί να επιτυγχάνουν μια φυσική απόδοση του οπτικού περιβάλλοντος και να αφομοιώνονται άμεσα με την οπτική συμπεριφορά του χρήστη.

Άνεση σε κάθε δραστηριότητα

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux προσφέρουν ομαλή μετάβαση κατά την αλλαγή εστίασης σε διαφορετικές αποστάσεις και οπτικές γωνίες, ιδιότητα που τους καθιστά εύχρηστους κατά την πραγματοποίηση και ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών διαφορετικών δραστηριοτήτων, όπως χρήση κινητού τηλεφώνου ή tablet με ταυτόχρονο περπάτημα σε πολυσύχναστο μέρος.

Ευρύ οπτικό πεδίο

Η προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας της επιφάνειας του φακού που εφαρμόζεται από την Varilux, προσφέρει αισθητά ευρύτερο οπτικό πεδίο σε σύγκριση με συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς, διευκολύνοντας την ρεαλιστική αντίληψη του περιβάλλοντα χώρου, χωρίς μεγάλες παραμορφώσεις και διακυμάνσεις της περιφερειακής όρασης.

Διαύγεια όρασης με αυξημένη αντίθεση

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux εξασφαλίζουν καλύτερη αντίληψη χρωμάτων και λεπτομερειών, καθώς και άνεση όρασης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει ο χρήστης την ρεαλιστική απόδοση όπου είναι αναγκαίο, όπως η αντίληψη των αποχρώσεων ενός ηλιοβασιλέματος και η ξεκούραστη ανάγνωση ενός menu σε μια βραδινή έξοδο.

Σταθερή οπτική αντίληψη σε συνθήκες κίνησης

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux  έχουν σχεδιαστεί με άξονα τις ανάγκες όρασης ενός σύγχρονου, δραστήριου ανθρώπου με πρεσβυωπία. Για τον λόγο αυτό, η σειρά Varilux διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προορίζονται για αυτούς που απαιτούν από τα γυαλιά τους σταθερότητα όρασης σε συνθήκες κίνησης, όπως όπως κατάβαση από σκάλες, εκτέλεση αθλητικών δραστηριοτήτων και οδήγηση. Μέσα από άνεση και ακρίβεια όρασης, οι πολυεστιακοί φακοί Varilux εξασφαλίζουν μέγιστες επιδόσεις και γρήγορα αντανακλαστικά σε κάθε δυναμική δραστηριότητα.