EMPOWER YOUR VISION

Όραση υψηλής ευκρίνειας σε όλες τις αποστάσεις

Η διαφορά Varilux®

Πρεσβυωπία;

 

Μετά την ηλικία των 40, οι άνθρωποι εμφανίζουν πρεσβυωπία, με αποτέλεσμα να βιώνουν δυσχέρεια στην κοντινή όραση και να καταβάλλουν προσπάθεια για να διακρίνουν λεπτομέρειες που βρίσκονται στο κοντινό οπτικό πεδίο.

Η πρεσβυωπία είναι μια πάθηση που εκδηλώνεται λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης του ανθρώπινου ματιού και επηρεάζει αισθητά την ικανότητα για άνετη κοντινή όραση, με άμεσες επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής του ατόμου.

Οι τρόποι αντιμετώπισης της πρεσβυωπίας περιλαμβάνουν την χρήση διορθωτικών γυαλιών για κοντά, για κοντά και μακρία ή για πολυεστιακά για όλες τια αποστέσεις.

EMPOWER YOUR VISION

 

Τα Varilux® υιοθετούν προηγμένες τεχνολογίες, σχεδιάζοντας μια σειρά πολυεστιακών φακών που επιτυγχάνουν να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όρασης του κάθε ατόμου.

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux® προσφέρουν όραση υψηλής ευκρίνειας σε επίπεδα που αγγίζουν την φυσική όραση.

Ευκολία στην κοντινή εστίαση, άνετο μεσαίο οπτικό πεδίο, ευδιάκριτη αντίληψη των λεπτομερειών, διαύγεια και άμεση μετάβαση από την κοντινή στη μακρινή όραση, χωρίς αισθητές αλλοιώσεις του περιφερειακού οπτικού πεδίου είναι ορισμένα από τα οφέλη που απολαμβάνει όποιος επιλέγει να ζήσει την εμπειρία Varilux®.

Ανακαλύψτε τους λόγους που οι τεχνολογικά προηγμένοι πολυεστιακοί φακοί Varilux® είναι η καλύτερη επιλογή!

Οφέλη

Η σειρά πολυεστιακών φακών Varilux® είναι η απάντηση της επιστημονικής ομάδας της Essilor στην πρόκληση για απόλυτα φυσική όραση. Μέσα από διαρκή έρευνα, η σειρά Varilux®  προσφέρει μια ευρεία γκάμα πολυεστιακών φακών, ειδικά σχεδιασμένων ώστε να προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής του και στις διαφορετικές συνήθειες του κάθε χρήστη, εξυπηρετώντας ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες όρασης.

Οι παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη περιλαμβάνουν την φυσιολογία και τη λειτουργία των οφθαλμών, τη φυσική κίνηση του κεφαλιού σε συνδυασμό με την κίνηση των ματιών και τη στάση του σώματος. Βάσει αυτών σχεδιάζονται οι πολυεστιακοί φακοί Varilux®, επιτυγχάνοντας απόλυτη προσαρμογή και συνεργασία των γυαλιών με το ανθρώπινο μάτι.

Εύκολη προσαρμογή

Η τεχνολογία Varilux® έχοντας στο επίκεντρο της τον άνθρωπο,  δοκιμάζεται διεξοδικά σε πραγματικές συνθήκες προκειμένου  να προσαρμόζεται άμεσα στην οπτική συμπεριφορά του χρήστη.

Άνεση σε κάθε δραστηριότητα

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux® προσφέρουν ομαλή μετάβαση τόσο στο οριζόντιο όσο και και στον κάθετο άξονα όρασης. Η ιδιότητα αυτή τους καθιστά εύχρηστους κατά την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών διαφορετικών δραστηριοτήτων (π.χ. χρήση κινητού τηλεφώνου ή tablet με ταυτόχρονο περπάτημα).

Ευρύ οπτικό πεδίο

Ο επαναστατικός σχεδιασμός των Varilux®, προσφέρει αισθητά ευρύτερα οπτικά πεδία σε σύγκριση με τους συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς. Τα πολυεστιακά γυαλιά Varilux® διευκολύνουν την ρεαλιστική αντίληψη του περιβάλλοντα χώρου, χωρίς μεγάλες παραμορφώσεις και διακυμάνσεις της περιφερειακής όρασης.

Διαύγεια όρασης με αυξημένη αντίθεση

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux® εξασφαλίζουν καλύτερη αντίληψη χρωμάτων και λεπτομερειών, καθώς και άνετη όραση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει ο χρήστης την ρεαλιστική απόδοση των λεπτομερειών (π.χ. η αντίληψη των αποχρώσεων ενός ηλιοβασιλέματος ή η ξεκούραστη ανάγνωση ενός menu σε μια βραδινή έξοδο).

Σταθερή οπτική αντίληψη σε συνθήκες κίνησης

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux®  έχουν σχεδιαστεί με άξονα τις ανάγκες όρασης ενός σύγχρονου, δραστήριου ανθρώπου με πρεσβυωπία. Για τον λόγο αυτό, η σειρά Varilux® διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προορίζονται για αυτούς που απαιτούν από τα γυαλιά τους σταθερότητα όρασης σε συνθήκες κίνησης, όπως κατάβαση από σκάλες, εκτέλεση αθλητικών δραστηριοτήτων και οδήγηση. Χαρίζοντας άνεση και ακρίβεια όρασης, οι πολυεστιακοί φακοί Varilux® εξασφαλίζουν μέγιστες επιδόσεις και γρήγορα αντανακλαστικά σε κάθε δυναμική δραστηριότητα.

Κάρτα Εγγύησης

όραση varilux κάρτα

Κάθε ζευγάρι πολυεστιακών γυαλιών Varilux® συνοδεύεται από κάρτα αυθεντικότητας και εγγύηση προσαρμογής.

Ρωτήστε τον οπτικό σας!