Φακοί Varilux®

#1 πολυεστιακοί φακοί παγκοσμίως

Η αρχή

φακοί varilux

Η σειρά πολυεστιακών φακών Varilux® γεννήθηκε την δεκαετία του ‘50 μέσα από την επαναστατική επιστημονική σκέψη του Bernard Maitenaz, ενός μηχανικού που είχε το όραμα να βελτιώσει την όραση και την ποιότητα ζωής των ατόμων με πρεσβυωπία και να προσφέρει μια καινοτόμο λύση που αποκρίνεται στην ανάγκη για φυσική όραση σε όλες τις αποστάσεις.

Η εφεύρεση των πολυεστιακών φακών Varilux® κατοχυρώθηκε ως πιστοποιημένη τεχνολογική ευρεσιτεχνία στις 2 Μαρτίου του 1951, ενώ το 1959 έγινε η επίσημη παρουσία τους στην αγορά των οπτικών ειδών, αποτελώντας τη νέα επιλογή απέναντι στην συμβατική λύση των γυαλιών διπλής εστίασης.

Πενήντα χρόνια αργότερα, τα Varilux® έχουν αλλάξει την ποιότητα ζωής χιλιάδων ανθρώπων με πρεσβυωπία σε όλο τον κόσμο δίνοντας νέες προοπτικές στον χώρο της οφθαλμικής διόρθωσης.

Αποστολή

“Ο σκοπός των Varilux® είναι να προσφέρουν τεχνολογικά προηγμένους οφθαλμικούς φακούς που να εξασφαλίζουν όραση υψηλής ευκρίνειας σε όλες τις αποστάσεις, κάθε στιγμή.”

Δέσμευση για καινοτομία

Στον πυρήνα των Varilux® βρίσκεται η καινοτομία, με επίκεντρο την ανάγκη του ανθρώπου για φυσική όραση και καλύτερη ποιότητα ζωής.

H Essilor στηρίζει έμπρακτα αυτήν τη δέσμευση, επενδύοντας διαρκώς σε έρευνα και ανάπτυξη με μοναδικό σκοπό να παρέχει φυσική όραση υψηλής ευκρίνειας σε όλους τους ανθρώπους.

 

500 ερευνητές και περισσότερες από 4.000 πιστοποιημένες τεχνολογίες επιστρατεύονται προκειμένου να επιτευχθεί μια δυναμική εξέλιξη στην επιστήμη της οφθαλμικής διόρθωσης.

 

Οι κεντρικοί άξονες όπου εστιάζεται η έρευνα για την βέλτιστη εμπειρία όρασης είναι η μελέτη της ανατομίας του ματιού και η λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου σχετικά με την αίσθηση της όρασης. Η επιστημονική ομάδα των ερευνητικών κέντρων της Essilor διεξάγει πειράματα και εφαρμόζει νέες τεχνολογίες για την παραγωγή και επεξεργασία οφθαλμικών φακών ακριβείας και μέγιστης απόδοσης.

Essilor_Infografic

Κάρτα Εγγύησης

όραση varilux κάρτα

Κάθε ζευγάρι πολυεστιακών γυαλιών Varilux®  συνοδεύεται από κάρτα αυθεντικότητας και εγγύηση προσαρμογής.

Ρωτήστε τον οπτικό σας!